Moslemid soovivad oma riiki Austraaliasse!

Lõuna-Austraalia islamiühenduse president imaam Shaikh M. Tawhidi hindab olukorda Austraalias kriitiliseks.

Lõuna-Austraalia islamiühenduse president imaam Shaikh M. Tawhidi hindab olukorda Austraalias kriitiliseks.

Austraalia 500 000 liikmeline islamikogukond, mis moodustab 2.2 % kogu elanikkonnast on loomas riigis oma keskkonda, mis toimiks oma islamireeglite järgi ja oleks erinev riigis kehtivast korrast. Väidetavalt on liikumine juhitud ja rahastatud wahhabiitlikust ideoloogiast päritoluga peamiselt Saudi araabiast ning Pärsia lahe riikidest.

Post Author: Eesti Lähis-Ida ja Islamiuuringute Keskus

Eesti Lähis-Ida ja Islamiuuringute Keskus on loodud täitmaks Eestis akadeemilist kohta oma kvalitatiivse, teadust arendava ja populariseeriva tegevusega islami uuringutes, mis on Eesti ülikoolides seni olnud esindatud väga tagasihoidlikul tasemel.