ISLAM.EE uus logo

Kuna leheküljega seotud vana logo elas oma aja ära ning enam ei kirjeldanud tänases maailmas toimuvat piisavalt hästi, siis sai loodud uus märk, milles kajastub lehekülje ideed viia kokku Eesti inimene ja info Lähis-Idast.

Kasutatud on EAS-I poolt välja arendatud Eesti märgi juurde käivat Aino kirjatüüpi, mis rõhutab lehekülje sisulist ideed näidata eestlastele nende oma keeles kättesaadavat temaatilist materjali. Nimetatud kirjatüüpi on kasutatud ka kogu lehe üldfondina.

(https://brand.estonia.ee/et/kujunda/kirjatuup/)

Keset logo tekstiosa asetseb islamiriikide  sümbolina tuntud poolkuudest moodustuv keeristorm, mille epitsenter maakeral asetseb tänasel päeval Lähis-Idas.

Alles on jäetud vanast märgist sõnapaar ˝poolkuuga silmitsi˝, mis väljendab soovi olla realistlik ning kahe jalaga maa peal kogu info edastamisel ning lugejal selle lugemisel.

 

ISLAM.EE

Post Author: Eesti Lähis-Ida ja Islamiuuringute Keskus

Eesti Lähis-Ida ja Islamiuuringute Keskus on loodud täitmaks Eestis akadeemilist kohta oma kvalitatiivse, teadust arendava ja populariseeriva tegevusega islami uuringutes, mis on Eesti ülikoolides seni olnud esindatud väga tagasihoidlikul tasemel.